Rulourile exterioare si importanta lor

Adam Design House - rulourile exterioare

Rulourile exterioare

Varianta moderna a obloanelor clasice, rulourile exterioare au rolul de a ne aduce un plus de confort. Fie ca vorbim de securitate sau intimidate, fie ca vorbim doar de protectie suplimentara impotriva capriciilor vremii, rulourile exterioare vor fi intotdeauna o alegere excelenta.

Rulourile exterioare – intimitatea si siguranta casei dumneavoastra

Fie ca locuiti intr-un cartier rezidential nou aflat la periferia orasului, fie ca locuiti in centru, intimitatea in propria noastra locuinta a devenit aproape un lux. Marii investitori in constructii nu mai tin cont de acest aspect si ridica spatiu de locuit langa spatiu de locuit. Rulourile exterioare devin astfel o solutie foarte practica, cu atat mai mult cu cat pot fi montate chiar si la o constructie deja terminata.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, Adam Design House va pune la dispozitie o gama variata de rulouri exterioare. Astfel, dumneavoastra va puteti bucura de intimidate, protectie si siguranta, beneficiind in acelasi timp de o ventilatie corespunzatoare.

Un atu al rulourilor exterioare il reprezinta siguranta pe care acestea o ofera locuitorilor. Atunci cand sunt coborate rulourile exterioare se blocheaza, orice incercare de intrare prin efractie fiind imposibila. Din acest considerent, rulourile exterioare reprezinta optiunea excelenta pentru aceia dintre dumeavoastra care obisnuiti sa calatoriti frecvent sau care plecati de acasa pentru perioade mai lungi de timp (rulourile exterioare motorizate pot fi programate sa se inchida si sa se deschida ca si cum ati fi acasa!). Retineti ca, pe langa un camin linistit, rulourile exterioare cresc si valoarea locuintei dumneavoastra. Aceasta daca va ganditi sa faceti o investitie pe viitor. 

Rulourile exterioare si protectia impotriva intemperiilor vremii

Rulourile exterioare ofera protectie avansata impotriva furtunilor, avand rolul de a apara geamurile de grindina, de ploi abundente si de vant. Mai mult, vor fi intotdeauna alegerea ideala pentru protectia impotriva razelor soarelui, in special pentru aceia dintre dumneavoastra care aveti majoritatea camerelor orientate spre vest.

Rulourile exterioare si eficienta energetica

Clima se schimba acut in ultimii ani si avem parte atat de furtuni violente, cat si de canicula pe durata verii. Cati dintre dumneavoastra folositi aerul conditionat in cele trei-patru luni de vara? Noi va garantam ca fiecare dintre dumneavoastra va numarati printre milioanele de romani care pe durata verii achita mai mult la factura de energie electrica deoarece folositi aerul conditionat de cand ajungeti acasa de la birou, pana seara cand va duceti la culcare sau chiar toata noaptea pentru a va putea odihni. Pentru a optimiza costurile cu energia electrica, specialistii de la Adam Design House va propun montarea de rulouri exterioare. Acestea vor oferi protectie sporita impotriva razelor soarelui, dar si o ventilatie adecvata. Astfel veti avea o locuinta racoroasa chiar si pe timpul verii, fara a mai fi nevoie sa folositi aerul conditionat.

In plus, pe timpul iernii, placile rulourilor exterioare asigura o izolare suplimentara locuintei dumneavoastra, reducand astfel costurile cu incalzirea pe timpul iernii. Acest lucru se datoreaza atat pernei izolatoare de aer dintre cortina ruloului si fereastra, cat si garniturii etanse din jurul zonei ferestrei.

Rulourile exterioare si aspectul exterior al locuintei

Rulourile exterioare nu modifica structura si designul cladirii. Ele se gasesc intr-o multitudine de culori, forme, texturi si stiluri. La Adam Design House sigur veti gasi ceva care sa se incadreze arhitecturii spatiului dumneavoastra, indiferent ca este vorba de locuinta, birou sau garaj.

De stiut atunci cand alegeti rulourile exterioare

 

 • Tipul de lamela (dimensiune, tipul de profil PVC sau aluminiu) este important atunci cand va ganditi sa va montati rulouri exterioare. Rezistenta mecanica la presiune, protectia impotriva potentialilor intrusi (ferestrele sunt cea mai vulnerabila parte a casei noastre), izolarea termica si fonica sunt date de calitatea rulourilor exterioare pe care le alegeti.

 • Ganditi-va si la culoare atunci cand va alegeti rulourile exterioare. Acestea au rolul de a infrumuseta spatiul de locuit.

 • Intotdeauna apelati la un specialist atunci cand le montati. Echipa de montaj Adam Design House va ofera grantia unui montaj ireprosabil.

 

 

2 răspunsuri la “Rulourile exterioare si importanta lor”

 1. Ioana

  Anul trecut ne-am pus rulouri exterioare si am facut cea mai buna afacere. Iarna a fost perfect in casa si pe langa asta am platit si mai putin la intretinere. 🙂

  Răspunde
 2. Bestal

  Foarte utile informatiile oferite. Rulourile exterioare au un rol foarte important pentru orice casa si aduc un plus de confort.

  Răspunde

Lasa un Comentariu