Experienta Companiei

Adam Design House - experienta companiei.

ADAM Design House S.R.L. este o firma producatoare de tamplarie PVC/Aluminiu, echipa noastra avand o experienta de 16 ani in domeniul maselor plastice. Prin calitatatea produselor si a serviciilor prompte pe care le oferim am realizat un portofoliu impresionant de clienti, clasandu-ne astazi in Top 3 Afaceri Romania pe nisa noastra de business.

 

Secretul succesului nostru?

Experienta companiei Adam Design

Detinem propriul atelier de productie si oferim astfel solutii complete de vitrare pentru clientii nostri care au posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse si de a comanda orice fel de profil PVC/aluminiu pe dimensiunile dorite.

Clientii nostri pot alege dintr-o gama variata luand in considerare atat specificatiile tehnice ale fiecarui profil, in functie de modelul dorit, cat si culoarea sau accesoriile.   

Ce fel de tamplarie PVC/aluminiu producem?

Producem usi PVC/aluminiuusi de interior, usi de exterior, usi de garaj, usi de sticla, usi osciloculisante si ferestre de PVC/aluminiu – ferestre oscilante, ferestre batante, ferestre pentru balcoane sau fatade de sticla. Avem de asemenea o gama variata de accesorii: rulouri, rolete, jaluzele, obloane, sisteme de umbrire, plase de insecte, glafuri etc.

Suntem la dispozitia partenerilor nostri in tot procesul productiei, asigurand masuratorile, comanda produsului precum si servicii de transport.

Unde sunt fabricate profilele cu care lucram?

 

Profilele PVC pe care lucram sunt fabricate in Germania. Punem la dispozitia clientilor nostri mai multe tipuri de profile:

 

Profile PVC Salamander

 • 6 camere de aer si geam termopan de 48 mm;
 • 5 camere de aer si geam termopan de 24 mm sau geam tripan de 42 mm.

 

Profile PVC Ramplast

 • cu 4 camere de aer si geam termopan de 24 mm.

Feroneria pentru tamplaria PVC cu care lucram intregeste calitatea produselor:

 • feronerie tip RotoNT disponibila gamei superioare, pentru profile PVC Salamander
 • feronerie tip VORNE in cazul gamei ecologice, pentru profile PVC Ramplast.

 

Profile PVC Gealan

 

Profilele PVC GEALAN S 8000 IQ prezinta sisteme de distantare specifice, folosite in cazul usilor rezidentiale, astfel incat profilul sa poata permite elemente de rigidizare cat mai mari.  Aceste pozitionari speciale a barelor de distantare permite o adancime constructiva de 74 mm, caracteristica ce permite elemente de armatura cu o rigiditate la inconvoiere cu 30% mai mare.

Mai mult decat atat, daca vorbim de profilele PVC Gealan S 8000 IQ destinate usilor PVC rezidentiale, Gealan ofera si un suport pentru praguri cu o imbinare  si o eficienta optima, aceste sisteme pentru praguri sunt disponibile la cerere.

 

In ceea ce priveste fabricarea tamplariei de aluminiu, va punem la dispozitie o gama variata de produse realizate pe profile aluminiu Balkan si Alumil.

 

Profilele BALKAN Regal Thermo 262 ce prezinta urmatoarele avantaje:

 • usi aluminiu de pana la 70 mm inaltiume si pana la 181 mm latime;
 • gama larga de unghiuri de conectare;
 • permite construirea suprafetelor mari de sticla;
 • permite sistem blocator pentru usile de interior a hotelurilor, bancilor, birourilor;
 • nivel ridicat de etansare la apa si permeabilitate a aerului;
 • ideal pentru fatadele panoramice ale birourilor, a ansamblurilor arhitecturale complexe, cupole de sticla sau chiar pentru diverse proiecte rezidentiale, acolo unde factorul durabilitate joaca un rol deosebit de important.

 

Profile ALUMIL

 

 

Din gama profilelor de aluminiu de top, ADAM Design va ofera produse realizate cu ajutorul sistemelor de profile SMARTIA M11000SMARTIA M9660SMARTIA M19800SMARTIA M7 siSMARTIA S560, fiecare sistem adaptat unei game variate de cerinte.
Sistemele din aluminiu Alumil reprezinta o alegere pentru un stil de viata, avand cerinte minime in ceea ce priveste mentenanta. Desi durabilitatea sistelemelor este extrem de generoasa, in cazul inlocuirii acestora profilele sunt complet reciclabile, contribuind astfel la protectia mediului si consumul responsabil de resurse.

 

 

Alumil M11000

Ce garantii oferim?

 

Asiguram 5 ani de garantie in ceea ce priveste calitatea produselor fabricate. Avem termene de livrare fixe, in plus asiguram livrarea produsul in maxim 14 zile la sediile partenerilor nostri din toata tara.

Unde ne puteti gasi?

Adresa birouri, productie Tamplarie PVC/Aluminiu – Popesti Leordeni, Soseaua de Centura, nr. 55 A

Showroom-urile noastre din Constanta sau Ploiesti va stau la dispozitie cu solutii personalizate pentru fiecare client Adam Design House:

Ploieşti: 0722 361 214
Str. Gheorghe Doja, nr. 146

Constanţa: 0726 531 894
Bd. Tomis, nr. 220