Feronerie

Feronerie pentru tamplarie PVC
Descriere

Tamplaria PVC realizata de Adam Design House utilizeaza o feronerie de calitate, asigurand astfel un produs finit la standarde inalte. 

Lucram cu doua tipuri de feronerii, in functie de profilul PVC folosit:

 

  • FERONERIE RotoNT pentru gama de profile PVC Salamanderferoneria RotoNT ne permite realizarea unui produs finit de o calitate superioara. Noua tehnologie a feroneriei RotoNT prezinta anumite caracteristici ce permit montajul acesteia direct pe armatura, eliminand astfel aspectul inestetic al balamalelor vizibile sau al capacelor ce se pot desprinde cu usurinta. In plus prezinta componente de siguranta cum ar fi mecanismul de basculare in T sau  dispozitivul impotriva deschiderii.    

 

  • FERONERIE VORNE pentru gama de profile PVC Ramplastferoneria VORNE asigura deschideri atat verticale cat si orizontale pentru toate tipurile de profile PVC din gama Ramplast.

 

Doresti detalii suplimentare?

 

Feronerie pentru tamplarie PVC RotoNT 

 

Feroneria pentru tamplaria PVC RotoNT este garantata sa reziste minim 15.000 de cicluri de deschidere – (la o medie de 3 deschideri/inchideri zilnice se obtine o durata minima de viata de 15 ani), asigurand o etansare si o fiabilitate ridicata.

Sistemele integrate ale feroneriei tip RotoNT permit deschiderea ferestrelor in tip rotativ, basculant, osciloculisant, iar garantia calitatii manerelelor este asigurata de Secustik

Adam Design House - feronerie tamplarie PVC

Feronerie  pentru tamplarie PVC VORNE 

 

Feroneria pentru tamplaria PVC VORNE asigura toate sistemele de inchidere-deschidere de pe piata, ce pot fi cu usurinta folosite pentru usi sau ferestre PVC cu o greutate de pana la 180 de kg.

Feroneria VORNE pune la dispozitia clientului o gama variata de accesorii pentru tamplaria PVC, printre care enumeram: balamale pentru usi PVC tip sumo sau elefant, cremoane intr-o gama variata de culori, yale Kale, sisteme de inchidere de 70 mm, 80 mm sau 90 mm, toate dimensiunile de paneluri sau garnituri

 

 

Tag-uri