Avantajele pergolelor retractabile

De ce sa aleg pergole retractabile

Ce avantaje au pergolele retractabile? Probabil sunteti la curent cu cele mai recente inovatii in materie de sisteme de inchidere terase, fie ele rezidentiale sau comerciale. Insa, cati dintre voi cunoasteti avantajele montarii unei pergole retractabile? Isi merita ea investitia? Care sunt modelele pe care le puteti alege?

La toate aceste intrebari va raspundem in articolul de astazi.

Daca iti place sa-ti petreci timpul in aer liber pe terasa casei, insa de cele mai multe ori conditiile meteorologice precum soarele arzator, ploaia sau vantul te alunga in interiorul casei, atunci afla ca ar trebui sa iei in considerare montarea unei pergole retractabile sau a unui sistem de inchidere a terasei caminului tau.

Pergola retractabila este o constructie simpla ce poate fi montata de echipele de specialisti independent de locuita ta. Aceasta, odata montata poate fi manevrata extrem de usor, fie cu telecomanda fie printr-un sistem de actionare manuala, pentru a putea controla nivelul luminii.

Printre numeroasele avantaje ale montarii unor astfel de pergole retractabile am identificat 6 ca fiind cele mai importante.

 

1. Pergolele retractabile va protejeaza impotriva soarelui, a radiatiilor UV pe timpul verii dar si a ploii

Pergolele retractabile de la ADAM Design beneficiaza de materiale de calitate ce au capacitatea de a respinge razele UV si implicit formarea efectului de sera. Acestea va protejeaza de razele mult prea puternice ale soarelui care va pot perturba confortul si in plus, pergolele retractabile de la ADAM Design sunt 100% impermeabile, rezistente la ploaie, dar si la conditii meteo extreme, precum grindina, ninsoare, vant puternic. Acestea beneficiaza si de un sistem de scurgere integrat caruia ii veti aprecia utilitatea la orice ploaie, cat de puternica.

2. Pergolele retractabile va asigura un confort sporit inclusiv seara

Printre avantajele pergolelor retractabile, confortul este un factor decizional important. Acestea va asigura un confort sporit pe terasa locuintei voastre atat ziua, cat si seara, odata cu lasarea intunericului, tot ceea ce vei avea de facut este sa aprinzi luminile pergolei si sa reglezi intensitatea acestora.

3. Pergole retractabile sunt extrem de versatile

Versatilitatea pergolelor retractabile a devenit o caracteristica comuna. Gratie celor mai inovatoare sisteme de umbrire acestea sunt adaptabile oricaror dimensiuni. Fie ca vorbim de umbrirea teraselor rezidentiale de mici dimensiuni sau de suprafete mari precum terasele restaurantelor sau a cafenelelor, acestea reprezinta solutia ideala, prin apasarea simpla a unui buton in cazul pergolelor complet automatizate.

4. Pergolele retractabile va ajuta sa va prelungiti sezonul de terasa

Fie ca vorbim de terasele locuintelor sau cu atat mai mult in cazul in care aveti o afacere ce presupune desfasurarea in aer liber, acum puteti prelungi sezonul de vara cu ajutorul pergolelor retractabile sau a amplasari sistemelor de inchidere a teraselor, asa cum sunt sistemele de inchidere terasa tip ghilotina sau a sistemelor de inchidere terasa tip armonic. Asadar,  clientii nu vor mai fi alungati de la terasa de conditiile meteorologice nefavorabile, iar voi veti avea numai de castigat. Pergolele retractabile sunt o investitie de viitor ce poate fi amortizata foarte usor.

5. Folosire facila prin telecomanda

Pergolele retractabile dar si sistemele de inchidere terasa beneficiaza de un sistem automatizat de inchidere-deschidere. Cu o simpla actionare a unui buton, terasa va fi complet deschisa, in cazul in care vorbim de sistemul de inchidere terasa tip ghoilotina care va permite deschiderea peretilor exteriori. In plus, acestea pot beneficia si de un sistem de iluminare integrat, complet automatizat, ce va permite sa stingeti, sa aprindeti sau sa reduceti intensitatea luminii, in functie de preferinte.

6. Design atragator, in concordanta cu asamblul estetic al casei tale

Pergolele retractabile sunt proiectate astfel incat sa se incadreze perfect nevoilor tale legate de design. Iti vei surprinde cu siguranta invitatii in momentul in care vor observa ca vor putea ajusta umbra pe terasa printr-o simpla apasare de buton. In plus, amplasarea unei pergole retractabile pe orice terasa este o solutie estetica si moderna. Pergola retractabila va conferi spatiului un aspect luxuriant indiferent de amplasament.

Fie ca desfasurati  o activitate comerciala in terase, restaurante, cafenele, pub-uri fie ca va doriti un spatiu exterior care sa corespunda necesitatilor dvs in orice anotimp, ADAM Design va ofera solutii practice pentru fiecare proiect.  Gama variata de sisteme retractabile de aluminiu (pergole retractabile, inchideri terase automatizate, inchideri balcoane) precum si servicii de transport si montaj pentru produsele achizitionate de la noi.

Intreaba-ne despre modelele disponibile si va oferim consultanta GRATUITA pentru ca ne dorim ca visul tau sa se concretizeze si sa prinda contur!

 

Telefon

0722 967 504

Citeste si…

Pergole retractabile Adam Design

Pergole retractabile


ideale pentru copertinele rezidentiale sau comerciale
sisteme inchidere tip ghilotina

Sistem inchidere terasa


ideale pentru inchiderea teraselor sau balcoanelor
Sistem glisare usi armonic pentru inchiderea spatiilor exterioare

Sistem glisare armonic


ideal pentru inchiderea teraselor sau delimitarea spatiilor

Lasa un Comentariu