Despre vitrajul tripan al ferestrelor PVC

Vitrajul tripan al ferestrelor PVC - Adam Design

Suntem in plin sezon de iarna iar frigul isi face nelipsita prezenta. Tocmai de aceea astazi aducem in atentia voastra un subiect de mare interes in aceasta perioada si anume cum va puteti asigura un confort termic ridicat al locuintei si pe timp de iarna utilizand vitrajul tripan al ferestrelor PVC.

Cu totii stim ca o casa cu geamuri mari care sa permita luminii naturale sa patrunda in interior este un vis dupa care toti tanjim… Insa, atunci cand vine vorba sa alegem tamplaria PVC, ramanem putin pe ganduri; inevitabil ne gandim ca un geam mai mare aduce dupa sine temperaturi mai joase in locuinta si implicit o eficienta termica scazuta. Insa lucrurile nu stau nici pe departe asa… Cu noile tehnologii ale ferestrelor PVC realizate cu profile de ultima generatie Salamander bluEvolution, va puteti bucura in voie de ferestre mari si de caldura chiar si atunci cand temperaturile scad simtitor in termometre.

Haideti sa aflam impreuna care este modalitatea de a va asigura un confort crescut pe timp de iarna…

ADAM Design va recomanda ca atunci cand va alegeti tamplaria PVC pentru locuinta, sa aveti in vedere in primul rand eficienta energetica. Dar sa revenim…

Ce inseamna un vitraj tripan?

Va puteti asigura un confort crescut din punct de vedere termic optand pentru un vitraj tripan al ferestrelor PVC. Ce inseamna vitraj tripan? Fereastra PVC va fi alcatuita din nu mai putin de 3 foi de geam termopan, ceea ce va oferi performante ridicate de eficientizare energetica fata de cele cu un vitraj simplu. In plus, ferestrele PVC de la ADAM Design va asigura o foarte buna transmisie a luminii.

Doresti detalii? Contacteaza-ne!

 

Vitrajul tripan izoleaza termic si retine caldura

Vitrajul tripan sunt este un foarte bun izolatoar termic. Acestea nu numai ca pastreaza in conditii optime caldura existenta din incapere ci si permit luminii si caldurii naturale a soarelui sa patrunda prin sticla, reusind astfel sa incalzeasca spatiul din interior.

Atunci cand vorbim de confort termic al locuintei pe timp de iarna, pastrarea unei temperaturi optime poate deveni o sarcina imposibila daca nu se tine cont de alegerea tamplariei PVC adecvate.

Vitrajul tripan si eficientizarea energetica

Noile generatii de profile PVC Salamander bluEvolution permit amplasarea unui vitraj tripan ( cu trei foi de geam), care reuseste sa pastreze caldura in interiorul foilor de geam. In acelasi timp acest sistem permite luminii naturale a soarelui sa patrunda si in interiorul locuintei asigurand un confort sporit si pe timp de iarna, eficientizand in acelasi timp pretul facurilor cu energia. Totodata, aceasta solutie a utilizarii geamurilor tripan o puteti imbunatatii daca luati in vedere o serie de factori deosebit de importanti, precum: pozitia geografica a locuintei, orientarea sau dimensiunile ferestrelor.

 

Vitrajul tripan – avantaje

Vitrajul tripan mentin caldura pe timp de iarna asigurand un grad ridicat de confort

Cu noile generatii de profile PVC, in special Salamander bluEvolution, va puteti mari dimensiunile ferestrelor PVC fara a resimti frigul.

Vitrajul tripan asigura o eficienta termica ridicata

Studiile au demonstrat ca puteti economisii sume importante cu factura de energie electrica astfel:

  • economisire de energie standard, cu o reducere a costurilor cu pana la 30%, specifice geamurilor termopan, cu 2 foi de geam, asa cum sunt ferestrele PVC realizate pe profile PVC Ramplast. Aceste profile PVC permit o vitrare dubla, cu o eficienta termica standard.
  • economisire de energie avansata, cu o reducere a costurilor de peste 40% se refera la vitrajele cu geam tripan, de inalta performanta energetica  va vor imbunatatii substantial consumul de energie, reusind sa va reduceti cheltuielile cu factura de energie substantial. Vitrajele cu geam tripan de la ADAM Design se realizeaza pe profile PVC de ultima generatie, asa cum sunt profilele PVC Salamander bluEvolution.

Acelasi studiu precizeaza ca la ora actuala una din doua cladiri din Europa prezinta tamplarie PVC cu vitraj simplu, geam termopan. In situatia in care aceste vitraje simple ar fi inlocuite cu vitraje cu geam tripan, nu mai putin de 90 de milioane de tone de CO2 nu ar mai fi raspandite in atmosfera anual, Co2 de carbon rezultat in urma energiei risipite cu incalzirea locuintelor.

Vitrajul tripan va asigura un confort acustic sporit

Folosirea vitrajului tripan va asigura un confort si din punct de vedere acustic. S-a demonstrat faptul ca locuintele supuse acestui tip de poluare au nevoie de un nivel de absortie al sunetului de 35 dB. Asadar, cu noile tehnologii in materie de profile PVC ce permite utilizarea unui vitraj triplu va imbunatateste considerabil confortul acustic, actionand ca o bariera de protectie impotriva sunetului. In plus, stiintific vorbind prin asigurarea unui confort acustic ridicat si nivelul de relaxare creste, va puteti odihnii mai bine, iar de aici performantele nu intarzie sa apara.

Pana data viitoare zile senine sa aveti, de la ferestrele ADAM Design! 🙂

 

Citeste si „Cum puteti alege ferestrele PVC pentru locuinta„!

Lasa un Comentariu