Ferestre termopan cu profil negru – greseala sau idee fabuloasa?

ferestre termopan negre

Relația foarte apropiată pe care mulți dintre noi o avem cu interioarele de inspirație industrială s-a tradus într-o serie de tendințe pe care le-am adoptat și în propriile noastre locuințe. Una dintre cele mai apreciate și mai căutate tendințe cu aspect industrial este folosirea ramei negre pentru ferestre. Fie că sunt folosite într-o casă modernă, fie că sunt folosite într-o casă veche de un secol care trece printr-un proces de renovare, geamurile termopan negre sunt alese tot mai des de către arhitecți.

Dar sunt întotdeauna ferestrele termopan negre o alegere buna?

În spațiul potrivit, ferestrele cu cadru negru pot adăuga o notă dramatică și stil. Ajută la crearea unor  interioare elegante și tradiționale, dar pot funcționa la fel de bine pentru stiluri ultra-contemporane sau industriale.

Ramele negre ale ferestrelor devin din ce în ce mai populare, deoarece sunt ceea ce arhitecții numesc o „culoare iertătoare”. Sunt ca un costum negru clasic sau ca little black dress – nu se demodează niciodată și arată bine în orice împrejurare. În plus, poți stiliza restul locuinței în orice culoare dorești deoarece ferestrele termopan negre se vor asorta în consecință.

ferestre termopan negre

 

 

Mai mult, ferestrele negre nu atrag atât de mult atenția privirii precum cele în altă culoare. Mergând pe același principiu pentru care plasele la terenurile de tenis sunt negre, jucătorii concentrându-se astfel doar pe minge, așa și ferestrele termopan negre sunt folosite de aceia care doresc ca ideea de fereastră să dispară. De exemplu, cel care privește o grădină printr-o fereastră cu cadru negru, nu va vedea deloc rama ferestrei prin care privește, ci doar grădina. Ferestrele cu rame albe au exact efectul opus.

Ferestrele termopan negre și restul locuinței

Ferestrele cu cadru negru trebuie incluse într-un design al locuinței cu multă grijă. Ferestrele termopan negre sunt nemaipomenite într-un cadru predominant alb. Astfel vor mări optic spațiul și vor face camerele să arate mai aerisit. Trebuie să aveți în vedere atât interiorul clădirii, cât și exteriorul acesteia atunci când optați pentru geamuri cu rame negre. Alese corect, aceste ferestre vor face o casă să arate ca una de înaltă clasă.

ferestre termopan negre

Ferestrele termopan negre și căldura

Culoarea neagră absoarbe mai multă căldură. Acesta poate fi atât un lucru bun, cât și unul rău, în funcție de zona în care este amplasată locuința. Din acest motiv, atunci când optați pentru ferestre cu rame negre, aveți în vedere să alegeți profile care previn transferul căldurii între cadrele externe și cele interne. Experții noștri vă sunt întotdeauna la dispoziție pentru ca dumneavoastră să faceți de fiecare alegerile potrivite.

 

ADAM Design va ofera ferestre termopan pe orice culoare doriti. Fie ca vorbim de ferestre PV/aluminiu

Telefon

0722 967 504

Lasa un Comentariu