Usi PVC

dam Design House - Usa PVC
Descriere

Alegerea usilor casei noastre a devenit o misiune dificila. Astazi usile au o semnificatie mai mult decat estetica si tot mai des clientul are preferinte din ce in ce mai diverse in alegerea acesteia, in functie de model, de culoare, sistemele de inchidere-deschidere folosite, iar in ultima perioada si in functie de eficienta energetica.

 

Doresti informatii suplimentare?

 

De ce sa alegi usi PVC?

Adam Design House - usa panoramica PVC

 

Usile PVC de la Adam Design House indeplinesc toate calitatile estetice – de design, culoare, practice – prin alegerea sistemelor de inchidere – deschidere dar mai ales datorita eficientei energetice, economisind astfel sume importante cu plata facturilor la energie.

Usile PVC de la ADAM Design sunt confectionate din profile PVC de calitate germana – profile premium PVC Salamander, profile ecologice PVC Ramplast sau profile Gealan, utilizand feronerie tip RotoNT respectiv VORNE. Punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de usi PVC, putand astfel alege tipul de usa PVC dorit.

Printre tipurile de usi PVC, regasim usi PVC de interior si de exterior, fiecare avand o gama variata de modele si sisteme de inchidere – deschidere. Astfel compania noastra va pune la dispozitie, usi din sticla, usi PVC pentru garaj si mai nou, usi PVC cu sistem de inchidere-deschidere osciloculisant, ideal pentru usile PVC panoramice sau de living.

 

 

Tag-uri