Service

Adam Design House ofera clientilor sai servicii complete de tamplarie PVC, inclusiv service pentru acestea. Ca si client Adam Design House beneficiezi de o echipa specializata care va rezolva cu promptitudine, in caz de nevoie, orice problema care ar putea aparea in timp. Nu ne place sa ne laudam, insa problemele la produsele livrate de noi apar extrem de rar, tocmai datorita calitatii profilelor PVC pe care le utilizam si metodelor noastre de lucru.

Service tamplarie PVC

Service pentru tamplaria PVC? 

Service-ul pentru tamplaria PVC acopera principalele orase ale tarii unde avem showroomuri: Bucuresti, Ploiesti, Craiova sau Constanta.

Desi oferim o garantie a produsului si a montajului de 5 ani, geamurile si usile termopan au o durata de viata de peste 25 de ani. Periodic este necesar sa se efectueze anumite reglaje specifice astfel incat tamplaria PVC sa functioneze in parametrii optimi. In perioada de garantie service-ul pentru reglaje sau alte probleme aparute este complet gratuit. 

 

 

Ce acopera garantia tamplariei PVC si cum se intretine acest tip de tamplarie

  • tamplaria PVC necesita reglaje periodice, in special la nivelul balamalelor; nereglarea la perioade regulate de timp poate duce la deteriorarea intregului sistem de inchidere;
  • garniturile usilor sau ferestrelor termopan se pot deteriora in timp, fiind necesara schimbarea acestora sau o reglare adecvata a pozitiei geamului termopan (dupa caz), astfel incat presiunea exercitata pe garnitura sa fie corespunzatoare;
  • feroneria tamplariei PVC se poate deteriora in perioada celor 25 de ani de utilizare, necesitand schimbarea unor mici parti componente;
  • usile sau ferestrele termopan isi pot modifica unghiul in timp, aparand problema etansarii, insa prin alegerea unor profile PVC de calitate cum este tipul de profil Salamander Brugman bluEvolution, puteti sa uitati de o astfel de problema.

 

Atentie: ADAM Design House ofera service doar pentru produsele proprii. In acest fel ne asiguram ca dumneavoastra va veti putea bucura un timp indelungat de tamplaria PVC aleasa.