Tamplarie PVC Gealan

Tamplarie PVC Gealan S 8000 IQ

De ce sa alegi Tamplarie PVC realizata pe profile Gealan S 8000 IQ

 

Noua generatie de profile PVC Gealan S 8000 IQ cu care ADAM Design lucreaza, au fost concepute luand in considerare doua aspecte foarte importante:

 • o eficientizare energetica optima;
 • optimizarea utilizarii materialelor – pentru o prelucrare facila, economica.

Pornind de la aceste doua aspecte deosebit de importante avute in vedere inca de la proiectarea acestora, la profilul PVC Gealan S 8000 IQ identificam o serie de caracteristici tehnice.

Caracteristici tehnice exceptionale

 

 • sistem de vitrare cu adancimea de 74 mm – permite o izolatie termica si fonica excelenta;
 • 5 camere de aer, de mari dimensiuni sunt adaptate pentru a sustine armatura din otel zincat – 1,5 pana la 2 mm;
 • profile realizate dupa conceptul utilizarii rationale a materialelor;
 • sistem dublu de etansare;
 • coeficient de transfer termic  1 – 1,4 W/m2K, in functie de vitrajul ales;
 • permite vitrare termopan 24 mm sau tripan 44 mm;
 • ventilatie imbunatatita datorita sistemului brevetat GECCO – permite o circulatie controlata a aerului: exterior si interior (disponibil la cerere);
 • disponibil in variate nuante si folii decorative (cu aspect de lemn).

 

Atentie deosebita acordata stabilitatii materialelor

 

Stiati ca la crearea sistemului de profile Gealan S 8000 IQ o atentie deosebita a fost indreptata stabilitatii profilelor? Acest tip de profile PVC au camera de aer principala marita corespunzator tocmai pentru a permite o armatura corespunzatoare. In acest fel profilele Gealan S 8000 IQ au o rezistenta sporita la inconvoiere si o durabilitate mai mare in timp. In acest fel, profilul PVC Gealan S 8000 IQ poate fi folosit fara nici un fel de probleme in confectionarea tamplariei de mari dimensiuni.

 

Solicita informatii suplimentare

 

 • Inaltimea maxima a elementelor pentru ferestre depinde de latimea ferestrei si de suprafata totala rezultata;
 • In cazul ferestrelor de mari dimensiuni, elementele ferestrei sunt supuse unor forte puternice;
 • Rigidizarile stabile din otel asigura o rezistenta ridicata la incovoiere si permit confectionarea elementelor de tamplarie PVC de mari dimensiuni.
profile pvc gealan s 8000 iq

Armatura speciala in cazul usilor PVC rezidentiale

Pentru indeplinirea tuturor necesitatilor, profilele PVC GEALAN S 8000 IQ prezinta sisteme de distantare specifice, folosite in cazul usilor rezidentiale, astfel incat profilul sa poata permite elemente de rigidizare cat mai mari.  Aceste pozitionari speciale a barelor de distantare permite o adancime constructiva de 74 mm, caracteristica ce permite elemente de armatura cu o rigiditate la inconvoiere cu 30% mai mare.

Mai mult decat atat, daca vorbim de profilele PVC Gealan S 8000 IQ destinate usilor PVC rezidentiale, Gealan ofera si un suport pentru praguri cu o imbinare  si o eficienta optima, aceste sisteme pentru praguri sunt disponibile la cerere.

 

Design convingator

 

profil PVC Gealan S 8000 IQ

 

Frumusetea si rafinametul oricarei ferestre PVC sau usa PVC este dat de alegerea tipului de profil. Sistemele de profile Gealan S 8000 IQ  corespund tuturor asteptarilor: dimensiuni mari, suprafete exterioare netede si lucioase, alegerea dintr-o gama variata de baghete pentru geam.

 

Profile PVC acrylcolor

 

 

Profilele PVC Gealan S 8000 IQ sunt realizate prin procedeul de coextrudare acrylcolor. Acesta tehnica ridica standardele calitatii profilului PVC, diferentiindu-se de procedura clasica de colorare. Rezultatul? O culoare mai intensa, rezistenta in timp si cu o reflexie ridicata a razelor solare. Reflexia ridicata a razelor solare permite o diferenta de temperatura insesizabila intre profilele PVC de culoare alba fata de cele colorate.

 

Decor lemn

 

Pentru toti aceia care isi doresc un aspect cat mai natural al tamplariei, profilele PVC Gealan S 8000 IQ , dispun de o gama variata de decoruri lemn.  Astfel puteti alege cea mai buna varianta de culoare, in functie de designul casei. Optati pentru decoruri lemn a tamplariei PVC, pentru un aspect natural dar si pentru un element clasic de stil, cel care va pastra tendinta timpului.

 

Profil PVC GEALAN - CULORI
variante CULORI profile PVC Gealan

 

Protectie antiefractie

Clasa de rezistenta 1

 • protectie antiefractie de baza;
 • protectie antiefractie pentru ferestrele de balcon;
 • protectie antiefractie impotriva incercarilor violente;

Clasa de rezistenta 2

 • protectie antiefractie de baza impotriva infractorilor;
 • protectie antiefractie pentru parter si demisol, care nu sunt accesibile din exterior;
 • protectie antiefractie contra incercarilor de patrundere cu unelte simple precum: surubelnite, cleste etc.
rezistenta antiefractie profile pvc